• Linkuri Utile:
  • www.exmotion.ro
  • Misiune

    Dorim sa creem pentru dvs, un alt fel de a va petrece timpul liber; de a ajunge sa va cunoasteti mai bine atat in relatia cu ceilalti oameni cat si fata de voi insiva. Tinand cont de ritmul alert al vietii si al schimbarilor care au loc in jurul nostru, urmarind diferitele situatii care apar zilnic, toate acestea indepartandu-ne parca de esenta vietii si de noi insine, ne-au determinat sa ne indreptam atentia spre acest domeniu.

    Scopul nostru este ca prin ceea ce facem sa trezim in fiecare interesul fata de el insusi, caci odata cu fiecare confruntare si depasire a diferitelor obstacole, reusim sa mai facem un pas catre noi si totodata catre ceilalti. Fiecare individ va realiza astfel importanta lui in tot ceea ce face, in relatia cu toti si tot ceea ce il inconjoara. Actionand impreuna, totul devine mai usor, mai simplu.

    Si acest lucru il putem face impreuna, in deplina siguranta, prin DISTRACTIE, dar detinand controlul asupra a tot ceea ce se desfasoara. Nu urmarin sa trasam drumul pe care fiecare in mod individual va trebui sa il parcurga, ci vom crea conditii si punti prin care participantii sa se descopere si sa se autoevalueze atat fata de ei insisi cat si in raport cu restul echipei (indivizilor, participantilor).