• Linkuri Utile:
 • www.exmotion.ro
 • Prezentare

  Parcul de aventura JunglePark se afla situat in parcul municipal din Baia Mare, intre Gradina zoologica si restaurantul Athos.

  El este alcatuit din mai multe trasee amenajate pe trei niveluri diferite: nivelul de jos, la o distanta intre 1,5 si 3m de sol, pentru copiii peste 5 ani, numindu-se nivelul “Junior”. La 5-6m este nivelul intermediar, pentru cei de la 8 ani in sus, numit “Jane” si nivelul superior, la 7-10m inaltime, destinat celor cu varsta peste 11 ani, ”Tarzan”.

  JunglePark este un spaţiu sigur de recreere, oferind vizitatorilor sai diverse jocuri si pentru cei care nu vor sa parcurga traseele parcului de aventura.

  Fiecare participant va fi echipat cu un ham si 2 carabiniere care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

  Inainte de parcurgerea traseelor se face in mod obligatoriu instructajul, precum si un tur de exerciţiu, acesta din urma fiind util atat ca încălzire cat şi ca evaluare.

  Participantii vor fi supravegheati pe parcursul traseelor de catre angajatii nostri, iar copii mici intre 5-9ani de parinti sau insotitori.

  La intrare se va da o declaratie pe proprie raspundere. Pentru păstrarea amintirilor plăcute vă punem la dispoziţie, tricouri şi alte suveniruri.