• Hasznos Linkek:
 • www.exmotion.ro
 • Bemutatás

  A kalandpark a nagybányai városi ligetben, az álatkert és az Athos vendéglõ közt található, a tó mellett.

  Több pályából van összeállítva, melyek három különbözõ szinten helyezkednek el: az alsó, 1,5 és 3 méter közt a föld szintjétõl, 5 éven felüli gyerekeknek van szánva. Ennek a neve “Junior”. 5 és 6 méter közt helyezkedik el a középsõ szint. Ez a 8 éven felüli gyerekeknek van szánva, a neve “Jane”. A legfelsõ szint, 7 és 10 méter közt, a 11 éven felüli gyerekek pályája, ez a ”Tarzan” nevet viseli.

  A JunglePark egy biztonságos rekreációs tér, mely látogatóinak különbözõ játékokkal ajánlkozik, még azoknak is akik nem akarnak végig futni az akadálypályák egyikén sem.

  Minden kalandpálya résztvevõ fel lesz szerelve egy biztonsági hámmal és két karabinierrel, melyek tartósan biztonságban tartják õket a kalandpálya végigfutása alatt.

  Pályáralépés elõtt minden résztvevõ kötelezõ biztonsági felkészítésben részesül, és tesz egy próbatúrát, ez utóbbi hasznos úgy bemelegítésként, mint felmérésként is.

  A résztvevõk alkalmazottjaink felügyelete alatt lesznek a pályák végigfutása alatt, az 5 és 9 év közti gyerekeket pedig egy kísérõ vagy szülõ vezetheti végig a pályán.

  A pályák területére lépés elõtt minden résztvevõnek egy saját felelõsséget vállaló nyilatkozatot kell aláírnia. A boldog emlékek megõrzése érdekében is segítséget nyújthatunk pólók és egyéb ajándéktárgyak formájában.