• Hasznos Linkek:
 • www.exmotion.ro
 • Tevékenységek

  - kalandpark - a kalandpályák végigfutása: idõméréssel valamint rejtélyek és rejtvények megfejtésével
  - kincsvadászat - egy megragadó játék mely a természetben folyik, a résztvevõk végig futnak egy pályán, melynek során rejtélyeket fejtenek meg, tündérmesék szereplõivel találkoznak, kikkel tárgyalva a kincs megtalálásához szükséges tippek tulajdonába kerülhetnek.
   Ez a tevékenység többféle játékot is kombinál (minden tipp megszerzéséhez túl kell jutni egy megpróbáltatáson). A játék átlag hossza 2 óra.
  - tajékozódás - sportos tevékenység, mely során térképek és iránytű segítségével egy idõmert utat tesznek az erdõben, természetes elemek szerint tájékozódva. Elõsegíti a résztvevõk tájékozódási készségét. Használhatnak kerékpárt is.
  - kerékpár bérlés - kerékpár túrázás az általunk a térképen jelölt területeken, vagy ezek használása a többi tevékenységekben (pl.: kissebb biciklis tájékozódási versenyek).
  - különbözõ jatékok - Rönkön fordulás, Lávafolyó, Lufi, Távirányító (juhász és juhai), A kör, Átkelés, A kulcs, Térkép, Sífutás, Kötélhúzás
  - rafting - Szereted a kalandot és a vizet? Szeretnél egy kis szórakozást és adrenalint? Hozd barátaid és/vagy családod és gyere velünk csónakázni. Mindezek mellett a gyönyörõ kilátásban is gyönyörködhetsz, amint a Láposi Szoros tájai végig kísérnek kalandod során.
   Két pálya közt választhatsz, egy hosszabb s egy rövidebb, melyek hosszai 25 illetve 12 kilométer. indulás elõtt biztosítjuk számodra a felszerelést és felkészítésben részesítünk.
   A legmegfelelõbb idõszakok eme sport üzésére a tavasz vége és nyár kezdete közt, vagy esõs idõ után, mivel ilyenkor magasabb a vízszint és így nagyobb az élvezet is.